'Cause I'm a Dansbander, yes I am!

OBS!

Ni kan inte längre skicka mail till den mailadress som finns medtagen i slutet av inläggen. Orsaken är att adressen inte längre nyttjas av mig. Detta till följd av att företag och andra inte kan respektera människors egendom utan måste fylla den med ointressant skräp som reklam eller obskyra meddelanden. Någon ny mailadress kommer icke att upprättas.

söndag 29 juni 2014

Sommartorsdagarna bevakas ej

Som ett nytt led att sprida Borås festival - Sommartorsdagarna - för omvärlden, meddelar Borås Tidning att de sänder direkt från evenemanget på nätet. Det vill säga från scenen på Stora torget. som vanligt är inte dansbandsevenemanget av intresse för tidningen, så det bevakas ej.

Och bevakas kommer det dessvärre ej heller att göra av undertecknad. Jag är nämligen på annat uppdrag hela sommaren så jag kan tyvärr inte närvara. För första gången på åtta år så missar jag alla Sommartorsdagarna. Det är lite tråkigt eftersom dansbandsfloran i år enbart består av band jag gillar, men när plikten kallar så kallar plikten och då får man ställa upp. Hoppas på bättre tur nästa år.

Det blir alltså inga reportage här på bloggen från årets dansbandsuppträdanden i stadsparken, men jag kan rekommendera er att gå dit, ni som har möjlighet. Hela sommaren är fylld med riktigt bra band!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar