'Cause I'm a Dansbander, yes I am!

OBS!

Ni kan inte längre skicka mail till den mailadress som finns medtagen i slutet av inläggen. Orsaken är att adressen inte längre nyttjas av mig. Detta till följd av att företag och andra inte kan respektera människors egendom utan måste fylla den med ointressant skräp som reklam eller obskyra meddelanden. Någon ny mailadress kommer icke att upprättas.

onsdag 6 november 2013

Jag får en del mail

Kära bloggläsare.

Det kommer en del mail från många av er till min inkorg som undrar om jag har lagt av med att blogga och önskar att jag fortsätter. Just nu är det många olika inrättningar som drar och sliter i mig så jag får helt enkelt inte tid över. Tyvärr.

Det är en del recensioner på nya skivor som jag skulle vilja publicera, men jag får helt enkelt inte tid över. Jag tänker inte sluta blogga. Jag tänker slåss för vår kultur på alla sätt jag kan så länge jag lever och jag hoppas kunna komma igång med bloggandet igen inom snar framtid. Ni får helt enkelt, som jag; hålla ut.

Tack för all fin respons! Kul att veta att ni saknar mig och mitt arbete.
Fram tills nästa inlägg så kan ni ju roa er med att titta på detta klipp som jag fann på YouTube. Från en TV-sänd dansgala från år 2002:


Skriv en kommentar eller skicka mig ett e-postmeddelande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar