'Cause I'm a Dansbander, yes I am!

OBS!

Ni kan inte längre skicka mail till den mailadress som finns medtagen i slutet av inläggen. Orsaken är att adressen inte längre nyttjas av mig. Detta till följd av att företag och andra inte kan respektera människors egendom utan måste fylla den med ointressant skräp som reklam eller obskyra meddelanden. Någon ny mailadress kommer icke att upprättas.

onsdag 16 januari 2013

Vikingarna feat. Ernst-Hugo

Ibland är det farligt att surfa ut på film- och videosidan YouTube, för det kan bli svårt att slita sig från datorn. Så blev det nu. Hittade ett riktigt bra klipp som jag vill dela med mig av till er. Ett av de bästa jag sett, med Arvikas stoltheter Vikingarna som här gästas av Ystads stolthet och en av vår tids allra bästa skådespelare; Ernst-Hugo Järegård. Det är tydligen från TV4:s premiärsändning och den inbitne kalenderlusen vet att TV4 startade den 15 september 1990.

Med filmklippet ställer jag en fråga, och då jag vet att många ute i dansbandsbranschen läser detta, så kanske jag får svar från någon berörd. I klippet sjunger Christer Sjögren låten "Vårt Eget Blue Hawaii" till Vikingarnas ackompanjemang. En låt som bland annat Lisbet Bodin  spelat in på skiva med Willard Ringstrands orkester. Jag tyckte den blev jättebra i Vikingarnas arrangemang och om Du ska göra en "Kramgoa Låtar"-skiva till, Christer, så ta med den låten i det arrangemanget. Att Vikingarna missade att göra den på skiva är för mig en gåta.

Utöver "Vårt Eget Blue Hawaii" så hör vi även den riktigt uttjatade skåpmaten "Till Mitt Eget Blue Hawaii" av Rose-Marie Stråhle samt "Du Gav Bara Löften" av Eivor Fredriksson. Nej, jag menar inte att låtarna är dåliga, men vi har väl hört dem till leda nu? Det finns ju så mycket att gräva ur Vikingarnas skattkista, men ändå blir det alltid samma låtar jämt. Tur då att Ernst-Hugo bjuder på lite variation.Skriv en kommentar eller skicka mig ett e-postmeddelande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar