'Cause I'm a Dansbander, yes I am!

OBS!

Ni kan inte längre skicka mail till den mailadress som finns medtagen i slutet av inläggen. Orsaken är att adressen inte längre nyttjas av mig. Detta till följd av att företag och andra inte kan respektera människors egendom utan måste fylla den med ointressant skräp som reklam eller obskyra meddelanden. Någon ny mailadress kommer icke att upprättas.

tisdag 22 januari 2013

Det kom ett mail...

Ibland är det extra roligt att öppna mailkorgen och läsa alla mail från er läsare. Många av er har uttryckt att ni är ledsna över att jag inte skriver så ofta längre och det kan jag med tycka är tråkigt, men tiden räcker helt enkelt inte till alla gånger. Jag gick igenom min inläggslista och jag hittade några påbörjade inlägg som aldrig blivit färdigställda, men jag lovar att bättra mig på den fronten.

Dock fick jag ett mail som berörde. Och jag följer väl anmodan i det samma:
  • Hej Svemicke, jag vill att du publicerar det jag har att säga på din blogg!!

    Under varje inlägg så kan man trycka i gilla och ogilla och jag har sett att någon tryckt ogilla under nästan varje inlägg, jag bara undrar varför?? Vem gör så??? Varför ens läsa om man ogillar allt? Jag tycker att det är en bra blogg du har. Du lägger ner ett enormt arbete med att vara ambassadör för dansmusiken och jag bara undrar varför någon som ogillar allt läser bloggen. Det är fegt och fult att bete sig så!!!

    Mvh
    Rose-marie
Hej Rose-Marie och tack för Ditt mail!

Själv har jag faktiskt inte reflekterat över det förrän Du nu har fört upp det.

Orsakerna till att någon ogillar allt kan nog vara av olika spekulativ art. Det kan vara någon som inte gillar mig (det finns en del), det kan vara någon som blivit sur en gång för att jag sagt mitt hjärtas mening om de band som vill titulera sig dansband, men som jag anser inte är det. Det kan helt enkelt vara någon som inte gillar dansband (det är ju legitimt att spotta på oss så mycket man vill) och därför trycker i "Ogilla". Ger man bara folk möjlighet att på något sätt nedvärdera dansbandskulturen, de som lyssnar på den och de som spelar den, så tar de chansen direkt. Det kan vara så här med.

Jag har faktiskt ingen aning om varför och bryr mig väl inget nämnvärt om det heller. Jag slutar inte skriva det jag tycker för det, men jag har ju sett i mailkorgen att en del blivit upprörda av det jag skriver. Det finns ju dansorkestrar som jag har sågat längs med fotknölarna och det har ibland resulterat i långa försvarsinlagor i min mailkorg.


Jag tycker att vi gör klokast i att inte spekulera i varför någon/några ogillar alla inlägg här. Var och en får tycka det den vill och jag har ju, trots allt öppnat upp för möjligheten att ogilla inlägg. Till skillnad från ett välkänt forum på nätet.

Skriv en kommentar eller skicka mig ett e-postmeddelande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar