'Cause I'm a Dansbander, yes I am!

OBS!

Ni kan inte längre skicka mail till den mailadress som finns medtagen i slutet av inläggen. Orsaken är att adressen inte längre nyttjas av mig. Detta till följd av att företag och andra inte kan respektera människors egendom utan måste fylla den med ointressant skräp som reklam eller obskyra meddelanden. Någon ny mailadress kommer icke att upprättas.

måndag 31 december 2012

Nytt år, nya utmaningar

Så har då ännu ett år nått till vägs ände och det är åter dags att blicka framåt mot ett nytt år och jag hoppas jag får mer tid över för bloggen nästa år. Det har varit lite ont om tid för bloggen i år och därmed har en del dansbandsaktiviteter och orkestrar icke fått sin plats i bloggen. Ber om ursäkt för detta och tackar även för alla mail från er som upplyst mig om att ni saknat mina inlägg och kan lugna er som varit oroliga över att jag kanske tänkt lägga av med bloggandet att så icke är fallet. Det är bara tiden som inte räcker till till allt just nu.

Under år 2012 har media uppmärksammat en inspelning med bandet Mando Diao av Göran Fristorps tonsättning av Gustaf Frödings dikt "Strövtåg I Hembygden" som dessutom nått stora framgångar. Dock var det ett dansband som var först med att spela in tonsatta dikter av Fröding; nämligen Sven-Ingvars på albumet "I Frödingland" från 1971 och då kan det väl inte vara mer lämpligt än att avsluta med den mest kända låten från albumet; "Det Var Dans Bort I Vägen"? Tonsättningen gjordes av Helfrid Lambert.

Med detta önskar jag alla läsare ett
GOTT NYTT ÅR 2013!Skriv en kommentar eller skicka mig ett e-postmeddelande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar