'Cause I'm a Dansbander, yes I am!

OBS!

Ni kan inte längre skicka mail till den mailadress som finns medtagen i slutet av inläggen. Orsaken är att adressen inte längre nyttjas av mig. Detta till följd av att företag och andra inte kan respektera människors egendom utan måste fylla den med ointressant skräp som reklam eller obskyra meddelanden. Någon ny mailadress kommer icke att upprättas.

lördag 12 februari 2011

Releaseparty med Elisa's

Jag fick den stora äran att vistas på stadshotellet i Mariestad den 11 februari då Elisa's hade releaseparty för sin debutskiva och de är precis lika bra live som i TV, som på skiva. Detta är verkligen en värdig vinnare av Dansbandskampen 2010!

Ja, nu har jag väl i princip fått ta del av allt som detta skaraborgska band har att ge? Både i TV, radio, på skiva och live och jag är fortfarande lika imponerad och lika tacksam över att dansbandsvärlden förgyllts med detta underbara band.

Medlemmarna i Elisa's träffades under sin gymnasietid vari de studerat musikkunskap i någon form. Elisa Lindström själv berättade att två av medlemmarna var inne på det här med dansband, men att det tydligen inte emottogs med popularitet på skolan. Hur som helst så blev bandet bildat och bara på ett par månader har de gjort raketkarriär.

Jag vet att jag skrivit det förr och jag skriver det igen: Detta bandet har alla förutsättningar för att bli ett av de största banden någonsin. Något som den något blygsamma Elisa hade satt som mål hela tiden för hon höll inte inne på blygsamheterna precis.

Här framför Elisa's Alma Cogans gamla hit "Tennessee Waltz" och det var definitivt kvällens höjdpunkt! Den låten med det arret måste bara komma med på nästa skiva! Jag fick gåshud!

Jo, men nog ska man väl posera med framtidens största dansband? Dessvärre är min mobilkamera inte den bästa i mörker och bilden blev långt ifrån bra, men det syns i alla fall att jag var med. Tycker ni inte att jag passar in förresten? En riktigt bra orkesterpose faktiskt. Blev nöjd med den.

Det var en supertrevlig kväll och jag blev långt ifrån besviken. Elisa's är verkligen framtidens allra största dansband och Elisa var en väldigt intressant person att samspråka med. Vi pratades vid efteråt. Jag önskar dem verkligen all lycka! Nästa vecka kommer de till Borås. Jag kommer dock dessvärre inte att kunna närvara. Lite synd, för det hade varit kul!

Deras debutskiva har jag redan recenserat, men idag köpte jag faktiskt min första CD-skiva på väldigt länge. Bara för att det var Elisa's debutalbum! Nu fick jag det dessutom med klotter i. Inte dåligt det!

Till arrangörer och dansare: Ta verkligen för er av Elisa's! Trots sin korta tid tillsammans så kan de redan det här med dansband! Och det de inte kan, kan de alltid lära av sin väldigt rutinerade turnéledare Magnus "Bisse" Bergdahl, tidigare medlem i Thorleifs.
  • Läs min tidigare recension av Elisa's album här.

Skriv en kommentar eller skicka mig ett e-postmeddelande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar