'Cause I'm a Dansbander, yes I am!

OBS!

Ni kan inte längre skicka mail till den mailadress som finns medtagen i slutet av inläggen. Orsaken är att adressen inte längre nyttjas av mig. Detta till följd av att företag och andra inte kan respektera människors egendom utan måste fylla den med ointressant skräp som reklam eller obskyra meddelanden. Någon ny mailadress kommer icke att upprättas.

tisdag 16 november 2010

Skivtips: Christer Sjögrens nya julplatta

För att citera Christer själv: "Tredje gången gillt", som han sjöng i Jacob Dahlins låt med samma från 1988. Han har släppt ännu en jul-CD och det blir den tredje i ordningen utan Vikingarna, med vilka han släppte två.

Nu har jag inte lyssnat på denna julskivan med "Mr. Dansband" då jag av traditionsbindande skäl inte lyssnar på julmusik eller utför någon annan julassocierande verksamhet förrän första advent, men själv anser jag hittills att "När Ljusen Skall Tändas Därhemma" från 1994 är den bästa julskivan med Christer Sjögren.

Som ni således förstår så är inte detta en recension då det är lite svårt att recensera något jag inte har lyssnat på. En sådan kanske dyker upp här på bloggen efter första advent. Detta inlägg är endast att betrakta som ett skivtips. En julklapp att lägga under granen kanske? Eller kanske rentav en skiva att köra i Spotify under julaftonen? Tror säkert att den lär läggas upp där.

Skivan, som fått titeln "En Stjärna Lyser Inatt", släpps officiellt i handeln på onsdag, den 17 november, men lär inte spelas av undertecknad förrän tidigast första advent, vilket har framkomit tidigare. Vill ni dock veta mer om skivan så kan jag rekommendera er att snurra in på Dansbands-Jimmys sida och läsa mer. Länk dit följer nedan.
  • Läs mer om Christer Sjögrens senaste julskiva "En Stjärna Lyser Inatt" på Dansbands-Jimmys sida här.
  • Förhandsbeställ eller köp Christer Sjögrens nya julskiva "En Stjärna Lyser Inatt" på Ginza här.
  • Besök Christer Sjögrens hemsida här.

Skriv en kommentar eller skicka mig ett e-postmeddelande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar