'Cause I'm a Dansbander, yes I am!

OBS!

Ni kan inte längre skicka mail till den mailadress som finns medtagen i slutet av inläggen. Orsaken är att adressen inte längre nyttjas av mig. Detta till följd av att företag och andra inte kan respektera människors egendom utan måste fylla den med ointressant skräp som reklam eller obskyra meddelanden. Någon ny mailadress kommer icke att upprättas.

fredag 10 juli 2009

CC & Lee är bra, men inget dansband

Som jag skrev redan då de var med i Dansbandskampen 2008 så tycker jag att CC & Lee, som förärade boråsarna med ett spelningsbesök i stadsparken denna Sommartorsdag, är ett kanonbra showband, men dansband är de inget och det visade de ikväll.

Jag såg dock inte hela showen, men jag gillade det jag såg och de är ett utmärkt underhållningsband. Att inte CC & Lee blev uttagna till Melodifestivalen 2009 istället för Scotts tyder bara på att producenterna inte riktigt fattar vad de sysslar med. Med rätt låt hade de röjt rejält i Melodifestivalen åtminstone här hemma. Ute i Europa hade det väl gått åt helvete som vanligt?

Men jag kände inte av den där speciella dansbandsglädjekänslan i kvällens uppträdande. Ja, jag kände inte av någon dansbandskänsla över huvudtaget och det tyder bara på att det här gänget inte är ett dansband.

På rätt ställe är det här gänget kanonbra men inte på en dansbandsscen.
Skriv en kommentar eller skicka mig ett e-postmeddelande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar